NJOFTIME

Konkurs i MASHT-it për ndarjen e bursave për studentët e universiteteve publike

Këtu mund ta gjeni konkursin dhe formularin e aplikimit për bursa që ndan Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, për studentët e universiteteve publike për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në “Statistikë”

Këtu mund të gjeni rezultatet e provimit në "Statistikë".
Lexo më shumë

Orari i provimeve në afatin e tetorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e tetorit.
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave 2016/17

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2016/17 (semestri dimëror), në Fakultetin Ekonomik.
Lexo më shumë