NJOFTIME

Bëhu pjesë e forumit “Specializimi profesional – domosdoshmëri për zhvillim ekonomik”

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” që të marrin pjesë në forumin e organizuar nga SHKÇAK me titull: “Specializimi profesional – domosdoshmëri për zhvillim ekonomik”, që do të mbahet më 27 qershor 2016, në Shkollën Amerikane në Kosovë, Pallati i Rinisë, Prishtinë.
Lexo më shumë

Rezultatet e kollokviumit në “Statistikë”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet nga kollokviumi në "Statistikë". Kliko këtu: Rezultatet Statistike Kollokviumi 30.05.2016

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në “Informatikë”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në "Informatikë".
Lexo më shumë

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë