NJOFTIME

Afati për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2015/16

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2015-2016 fillon nga  22.02.2016 dhe vazhdon deri më 29 02.2016, ora 16:00. Pas datës 29 02.2016, nuk mund të…

Lexo më shumë

Rezultatet nga testi në lëndën “Mikroekonomia I”

Këtu mund të gjeni rezultatet nga testi i mbajtur në lëndën "Mikroekonomia I"
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Menaxhment dhe Informatikë

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë - Menaxhment dhe Informatikë (semestri veror).
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Banka, Financa dhe Kontabilitet

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë - Banka, Financa dhe Kontabilitet (semestri veror).
Lexo më shumë