NJOFTIME

Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Menaxhment dhe Informatikë

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë - Menaxhment dhe Informatikë (semestri veror).
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Banka, Financa dhe Kontabilitet

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë - Banka, Financa dhe Kontabilitet (semestri veror).
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave për vitin e parë – semestri veror

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e parë- semestri veror.
Lexo më shumë

Studentët e Ekonomikut vizituan Odën Ekonomike të Kosovës

Përveç punës në aspektin teorik, drejtuesit e Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, janë duke i dhënë rëndësi të madhe edhe anës praktike me qëllim që studentët të jenë sa më afër realitetit…

Lexo më shumë

Galeria

12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ

Galeria