NJOFTIME

Njoftim për ndryshimin e orareve të disa provimeve

1. Provimet nga lëndët: "Gjuhë Angleze I" dhe "Gjuhë Angleze II"  do të mbahen me 25.09.2017 në orën 11.00 në sallën SO2 2. Provimet "Praktike Pedagogjike I, Praktike Pedagogjike II per programin Parashkollor dhe Zhvillimi i…

Lexo më shumë

Njoftim për konsultime në lëndën “Gjuhë shqipe I” dhe “Gjuhë shqipe II”

Konsultimet nga lënda "Gjuhë Shqipe I" dhe "Gjuhë Shqipe II" do të mbahen të enjten, më 14.9.2017, në orën 10:30.

Lexo më shumë

Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani ndan bursa për studentet (femra) të universiteteve publike

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, ka shpallur konkursin për bursa qw ndahet nga Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani, tw dedikuar për studente (femra), të cilat i ndjekin studimet në kuadër të universiteteve publike të Kosovës.
Lexo më shumë

Provimi në lëndën “Hyrje në psikologji”, viti II, mbahet më 30.09.2017

Njoftohen studentët e vitit të dytë  në Fakultetin e Edukimit se provimi në lëndën "Hyrje në psikologji", mbahet më 30.09.2017.

Lexo më shumë