NJOFTIME

E hëna (12 shtator 2016) – ditë pushimi për nder të Kurban Bajramin

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se e hëna (12 shtator 2016) është ditë pushimi për nder të Kurban Bajramit

Lexo më shumë

Njoftim për ndryshimin e orarit të provimeve

Provimi nga lënda Gjuhë shqipe I do të mbahet më 13.9.2016, prej orës 10, salla SO2. Provimi nga lënda Matematikë II do të mbahet më 28.9.2016, prej orës 9:00 Programi Fillor, dhe prej orës 11…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në Informatikë

Këtu mund të gjeni rezultatet e provimit në Informatikë.
Lexo më shumë

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2015/16

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për studentët e studimeve themelore (bachelor) dhe studimet postdiplomike (master) të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, për vitin akademik 2015/16.
Lexo më shumë