NJOFTIME

Ftesë nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Të nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës(FSUNK), ju fton të jeni pjesëmarrës në turniret sportive të organizuara për studentët tanë për nder të festës së 28 Nëntorit. Turniret do të zhvillohen në sportin e Futsallit për meshkuj dhe Volejbollit për femra. Ju si Universitet/Kolegj e keni mundësinë të përfaqësoheni në të dyja kategoritë dhe të garoni me të gjitha ekipet e tjera përfaqësuese të të gjitha Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovë.
Lexo më shumë

Ftoheni të bëheni pjesë e klubit të gjuhës angleze

Ftohen studentët e Fakultetit të Edukimit në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë që të bëhen pjesë e klubit të gjuhës angleze. Studentët kanë mundësi që të mësojnë anglisht nga një studente amerikane që do të qëndroj në Mitrovicë deri në qershor 2018.
Lexo më shumë

Orari i provimeve në afatin e tetorit

Këtu mund t'i gjeni oraret e provimeve për afatin e tetorit në të dy programet.
Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit

Të nderuar studentë, në afatin e tetorit mund t'i paraqitni nga dy provime dhe këtë mund ta bëni prej 10 tetor - 15 tetor 2017.

Lexo më shumë