NJOFTIME

Rezultatet e provimit në “Filozofi e edukimit” dhe “Hyrje në psikologji”

Këtu mund ta gjeni listën e studentëve që kanë kaluar dhe studentët që kanë konsultime në provimet nga kurset (lëndët): FILOZOFI E E EDUKIMIT dhe HYRJE NË PSIKOLOGJI në afatin qershor 2017.
Lexo më shumë

Provimet: “Filozofi e edukimit” dhe “Hyrje në psikologji”, mbahen më 4.7.2017 nga ora 10.00 dhe 11.00.

Njoftohen studentët se provimet: "Filozofi e edukimit" dhe "Hyrje në psikologji", shtyhen dhe do të mbahen më 4.7.2017 nga ora 10.00 dhe 11.00.

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në lëndën “Informatikë”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në lëndën "Informatikë".
Lexo më shumë

Studentët mund të paraqesin provimet për afatin e qershorit edhe të premten (9 qershor 2017)

Njoftohen studentët se është hapur për 24 orë SEMS-i për të paraqitur provimet në afatin e qershorit. Këtë mund ta bëjnë të gjithë të interesuarit gjatë ditës së premte (9 qershor 2017). Studentët nuk mund…

Lexo më shumë