NJOFTIME

Ankesat shqyrtohen të hënën në ora 13:00

Njoftohen të gjithë kandidatët që janë ankuar pasi nuk kanë mundur të pranohen, se shqyrtimi i ankesave bëhet të hënën (25 korrik 2016) prej orës 13:00.

Lexo më shumë

Njoftim – regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016, prej orës 9:00 - 15:00. Jashtë këtij afati kandidatet e pranuar nuk do te mund te regjistrohen, prandaj luten qe t'i përmbahen…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit pranues në Fakultetin e Edukimit

Këtu mund ta gjeni listën e rezultateve për kandidatët që ju kanë nënshtruar provimit pranues në Fakultetin e Edukimit.
Lexo më shumë

Fakultetet e Edukimit kanë rol të madh në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës

Fakultetet e Edukimit që funksionojnë në kuadër të universiteteve publike, por edhe ato private në Kosovë, kanë rol të madh dhe shumë të rëndësishëm në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës. Kështu u tha të martën në një punëtori të mbajtur në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës, ku u prezantua Udhërrëfyesi për arsimin gjithëpërfshirës.
Lexo më shumë