NJOFTIME

Shpallen zgjedhjet për studentë në Universitetin “Isa Boletini”

Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në mbledhjen e mbajtur më 28 mars 2019, ka marrë vendim  për shpalljen e zgjedhjeve të studentëve, të cilat do të mbahen më 25.04.2019. UMIB-i inkurajon…

Lexo më shumë

Agjencia Universitare e Frankofonisë ofron qasje në më shumë se 5 milionë burime online

Agence Universitaire de la Francophonie i ofron studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" qasje në më shumë se 5 milionë burime online: kurse online, libra, artikuj shkencorë në të gjitha disiplinat.
Lexo më shumë

The Balkan Debate and Public Policy Challenge

The Balkan Debate and Public Policy Challenge:  “Joint Future of the Western Balkans in the European Union”
Lexo më shumë

Afati i regjistimit të semestrit veror shtyhet deri më 29 mars 2019

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se është shtyer afati i regjistimit të semestrit veror deri më 29 mars 2019. Studentët që nuk e respektojnë këtë afat për regjistrimin e semestrit nuk do…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ