NJOFTIME

Të premten ditë pushimi, për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe punëtorët e administratës së  Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të premten (17 shkurt 2017) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

Provimi i lëndës “Letërsi shqipe”, mbahet të hënën, me 20. 2.2017

Provimi i lëndës Letërsi shqipe te prof.ass. Violetë Bardhi do të mbahet të hënën, me 20. 2.2017, prej orës 8:00, salla SM1.

Lexo më shumë

Njoftim për provime

Provimi nga lënda e Gjuhës shqipe II do të mbahet të hënën, më 12.2.2017, prej ores 13:00, salla SO2. Pedagogji e edukimit parashkollor do të mbahet më 20.2.2017, prej orës 8:00, salla SO2. Gjuhë angleze…

Lexo më shumë

Rezultatet nga lënda “Informatikë”

Këtu mund t’i gjeni rezultatet nga lënda “Informatikë”
Lexo më shumë