NJOFTIME

Konsultimet me prof. Aferdita Mulla do të mbahen të shtunën, më 20.2.2016, në orën 11:00, salla SO2.

Konsultimet me prof. Aferdita Mulla do të mbahen të shtunën, më 20.2.2016, në orën 11:00, salla SO2.

Lexo më shumë

Orari i ligjëratave- viti I dhe II (semestri veror)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin I dhe II (semestri veror).
Lexo më shumë

Provimi i lëndës Komunikimi në edukim do të mbahet të dielën, më 14.2.2016, në orën 12:00, salla SO2.

Provimi i lëndës Komunikimi në edukim do të mbahet të dielën, më 14.2.2016, në orën 12:00, salla SO2.

Lexo më shumë

Provimi në “Hyrje në psikologji”, për Programin Parashkollor, do të mbahet të mërkurën, më 10.2.2016, në orën 11:00, salla SO2.

  Njoftohen studentët se provimi nga lënda "Hyrje në psikologji", për Programin Parashkollor, do të mbahet të mërkurën, më 10.2.2016, në orën 11:00, salla SO2.

Lexo më shumë