NJOFTIME

Njoftim – regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016, prej orës 9:00 - 15:00. Jashtë këtij afati kandidatet e pranuar nuk do te mund te regjistrohen, prandaj luten qe t'i përmbahen…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit pranues në Fakultetin e Edukimit

Këtu mund ta gjeni listën e rezultateve për kandidatët që ju kanë nënshtruar provimit pranues në Fakultetin e Edukimit.
Lexo më shumë

Fakultetet e Edukimit kanë rol të madh në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës

Fakultetet e Edukimit që funksionojnë në kuadër të universiteteve publike, por edhe ato private në Kosovë, kanë rol të madh dhe shumë të rëndësishëm në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës. Kështu u tha të martën në një punëtori të mbajtur në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës, ku u prezantua Udhërrëfyesi për arsimin gjithëpërfshirës.
Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në “TIK”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në "TIK".
Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ