NJOFTIME

Fakultetet e Edukimit kanë rol të madh në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës

Fakultetet e Edukimit që funksionojnë në kuadër të universiteteve publike, por edhe ato private në Kosovë, kanë rol të madh dhe shumë të rëndësishëm në avancimin e arsimit gjithëpërfshirës. Kështu u tha të martën në një punëtori të mbajtur në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Mitrovicës, ku u prezantua Udhërrëfyesi për arsimin gjithëpërfshirës.
Lexo më shumë

Rezultatet e provimit në “TIK”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet e provimit në "TIK".
Lexo më shumë

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë

Orari i provimeve të qershorit 2016

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e qershorit 2016, për të dy programet. Kliko këtu: Afati i provimeve qershor 2016 Edukim (1)

Lexo më shumë
RREGULLORE

Adresa

Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625

10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria