[wpml_language_selector_widget]
         
NJOFTIME

Njoftim nga Lënda Matematika I

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen të premten dhe të shtunen, më 20 dhe 21.11.2015, sipas këtij orari: E premte: 12:00 – 14:15 pjesa e parë, 15:00-17:15 pjesa e dytë E shtunë:  8:00…

Lexo më shumë

Konkursi për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015/2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016.
Lexo më shumë

Orari i semestrit dimëror për vitin e parë dhe të dytë 2015/2016

UNIVERSITETI I MITROVICЁS ‘’ISA BOLETINI’’ FAKULTETI I EDUKIMIT
Lexo më shumë

NJOFTIM

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen të premten dhe të shtunen, sipas këtij orari: E premte: 12:00 – 14:15 pjesa e parë, 15:00-17:15 pjesa e dytë E shtunë:  8:00 – 10:15 pjesa e…

Lexo më shumë
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ