[wpml_language_selector_widget]
         
NJOFTIME

Trajnimi në Fakultetin Geoshkencave – Departamentin e Gjeologjisë

Në kuadër të Projektit EIT Raw Material IncluESEE në Fakultetin e Gjeoshkencave – Departamentin e Gjeologjisë nga data 10 – 14.06. 2109 është duke u mbajtur Trajnimi në lidhje me Metodologjitë e hulumtimeve gjeologjike dhe…

Lexo më shumë

OSCE Dialogue Academy – Call for Applications

Misioni I OSBE-së bën thirrje të hapur për aplikim dhe më tutje do të pasohet me prosesin e përzgjedhjes ndëristitucionale. Mundësi aplikimi kanë te rejat (vajzat) të moshës 20 deri 27 vjet te gjitha ato…

Lexo më shumë

Afati për regjistrimin e semestrit veror shtyhet deri më 6 qershor 2019

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës  “Isa Boletini” se afati për regjistrimin e semestrit veror shtyhet deri më 6 qershor 2019, në orën 16:00.

Lexo më shumë

Afati për paraqitjen e provimeve për afatin e qershorit, shtyhet deri më 6 qershor 2019

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës  “Isa Boletini” se afati për paraqitjen e provimeve për afatin e qershorit, shtyhet deri më 6 qershor 2019, në orën 16:00.

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria