NJOFTIME

Aktivitetet për shënimin e 6-vjetorit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”

Aktivitetet për shënimin e 6-vjetorit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”
Lexo më shumë

Ftesë – sesion informues për programin e bursave “Gratë në Energji”

Fondacioni i Mileniumit në Kosovë (MFK), ju fton të merrni pjesë në sesionin informativ të programit të bursave “Gratë në Energji” 5 Mars 2019, nga ora 10:30 Amfiteatri 3 i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”
Lexo më shumë

Njoftim – më 4 mars 2019, inaugurohet Qendra e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini" dhe Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë organizojnë ceremoninë e inaugurimit të “Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në UMIB”, më 4 mars 2019, nga ora 11:00, në Amfiteatrin e Madh të…

Lexo më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit 2018-2019

Bashkangjitur gjeni njoftimin për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2018-2019.
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ