NJOFTIME

Zgjatet afati për paraqitjen e provimeve deri më 15 janar 2016

Këtu mund ta gjeni njoftimin për zgjatjen e afatit për paraqitjen e provimeve në afatin e janarit-shkurtit për studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Studentët me SEMS të UP-së, se nga data 08.01.2016 deri më 20.02.2016 mund të regjistrojnë semestrin

Nga data 08.01.2016 deri më 20.02.2016, studentë me SEMS të UP-së, do të mund të bëjnë regjistrimin e semestrit dimëror dhe veror.
Lexo më shumë

Semestri dimëror në nivelin master vazhdon deri më 23 janar 2016

Njoftohen profesorët dhe studentët e vitit të parë, niveli master të vitit akademik 2015/16, se semestri dimëror do të vazhdon deri me 23 janar 2016.
Lexo më shumë

Orari i provimeve në Drejtimin e Xehetarisë për vitin akademik 2015/16

Këtu mund t'i gjeni oraret e provimeve për nivelin bachelor dhe master në Drejtimin e Xehetarisë - Departamenti Xehetari, për vitin 2016.
Lexo më shumë