NJOFTIME

Provimet e afatit të prillit do të mbahen më 26.04.2019

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se provimet e afatit të prillit do të mbahen më 26.04.2019, ora 13:00, dhe më 27.04.2019, ora 11:00.

Lexo më shumë

Thirrje për bursa universitare nga Franca dhe të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova

Këtu mund të gjeni informatat për bursat universitare që ndahen nga Franca dhe ato të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova.
Lexo më shumë

Për nder të Pashkëve Katolike – të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike.

Lexo më shumë

Njoftim nga associacioni COST

COST është organizatë që financon rrjetëzimin e hulumtuesve për hulumtim dhe inovacion por nuk financon hulumtimin. Të ligjshëm për aplikim janë hulumtuesit nga Institucionet e Arsimit të Lartë, organizatat joqeveritare, ndërmarrjet e vogla dhe të…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria