NJOFTIME

Debat me studentë për fuqizimin e të rinjve në vendimmarrje

Ftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë që të marrin pjesë në debatin publik të organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me mbështetje të Ambasadës Britanike në Prishtinë, në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjve për të marrë vendime duke qenë të informuar, dhe duke i ndihmuar ata që t’i mbajnë politikanët llogaridhënës”.
Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e janarit mund të bëhet deri më 20 janar 2017

Të nderuar studentë, njoftoheni se paraqitjen e provimeve për  afatin e janarit mund ta bëni  deri më 20 janar 2017.

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e janarit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e janarit në Fakultetin e Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Konkurs për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master

Këtu mund ta gjeni konkursin për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë.
Lexo më shumë