NJOFTIME

Ekspertët e “SharrCemit”, prezantuan për Legjislacionin Minerar të Kosovës

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe kompanisë “SharrCem”, të martën është mbajtur një  seminar me mësimdhënësit dhe studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave për Legjislacionin Minerar të Kosovës. Në këtë…

Lexo më shumë

Prezantim për legjislacionin minerar në Kosovë

Ekspertët e “Sharrcemi-it”, do të bëjnë një prezantim gjithëditor për Legjislacionin minerar në Kosovë.
Lexo më shumë

Orari i provimeve të prillit

Me kërkesën e studentëve të Fakultetit të Gjeoshkencave dhe aprovim nga Dekanati, provimet e afatit të Prillit do të mbahen më 23.04.2016 dhe 30.04.2016, duke filluar nga ora 11:00.
Lexo më shumë

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë të drejtë t’i paraqesin nga dy provime. Paraqitja e provimeve fillon prej 31 mars 2016 e deri më 8 prill…

Lexo më shumë