NJOFTIME

Njoftim për regjistrim për ata që kanë aplikuar për kalim nga UP-ja në UMIB

Studentët e FGJ të cilët kanë aplikuar për kalim nga Universiteti i Prishtinës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” mund të regjistrohen nga data 19.12.2016 – 23.12.2016.

Lexo më shumë

Lista e studentëve të liruar dhe atyre që s’janë liruar nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni listën me emrat e studentëve që janë liruar dhe atyre që s'janë liruar nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë

NJOFTIM Shtyrja e afatit për regjistrimin e Semestrit Dimëror në UP

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave, të cilët janë me Universitet të Prishtinës dhe kanë vetëm për të paraqitur temën e diplomës, kanë mundësin që këtë ta bëjnë deri më 06.12.2016.

Lexo më shumë

Njoftim për kalim nga UP-ja në UMIB

Këtu mund ta gjeni njoftimin për kalimin nga UP-ja në UMIB.
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria