NJOFTIME

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2015/2016, AFATI I DYTË

Fakulteti i Gjeoshkencave shpall rezultatet e afatit të dytë për vitin akademik 2015/2016 Lista e rezultateve të provimit pranues për afatin e dytë si vijon:
Lexo më shumë

Njoftim për kandidatët e pranuar në vitin e parë për vitin akademik 2015/2016 në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej dt. 03.09.2015 deri më 10.09.2015, prej orës 9:00 – 15:00. Jashtë këtij afati kandidatët e pranuar nuk do të mund të regjistrohen, prandaj luten që t’i përmbahen afatit të lartshënuar.
Lexo më shumë

Rezultateve për provimin pranues për studentët e rinj 2015/16

Lista e studentëve të rinj të pranuar ne Fakultetin e Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Lajmërim për afatin e Majit, për absolvent

Fakulteti i GJEOSHKENCAVE organizon mbajtjen e dy provimeve për absolventë, në të dy nivelet (Bachelor dhe Master). Paraqitja e provimeve bëhet nga data 19 deri 23.05.2015. Ndërsa provimet  do mbahen të HËNËN me 25.05.2015 dhe…

Lexo më shumë