NJOFTIME

Njoftim – regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 25.07.2016 deri me 29.07.2016, prej orës 9:00 - 15:00. Jashtë këtij afati kandidatet e pranuar nuk do te mund te regjistrohen, prandaj luten qe t'i përmbahen…

Lexo më shumë

Lista e kandidatëve të pranuar në Fakultetin e Gjeoshkencave

Këtu mund ta gjeni listën me kandidatët që janë pranuar për regjistrim në vitin e parë të studimeve (niveli bachelor) në vitin akademik 2016/17 në Fakultetin e Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Provimi “Kapituj nga ajrimi dhe projektimi i ajrimit”, mbahet më 03 qershor 2016

Të nderuar studentë ju njoftojmë se provimi “Kapituj nga ajrimi dhe projektimi i ajrimit”, mbahet më 03 qershor 2016, prej orës 08:00 në sallën S02.

Lexo më shumë

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria