NJOFTIME

Afati për paraqitjen e provimeve të qershorit

Të nderuar studentë, njoftoheni se provimet për afatin e qershorit 2016, mund t’i paraqitni prej 17 deri më 30 maj 2016. Pas kësaj date do të mbyllet SEMS-i për paraqitjen e provimeve. Suksese!

Lexo më shumë

Kronikë e RTK-së për studimin e metalurgjisë në UMIB

RTK-ja ka realizuar një kronikë për studimin dhe profesionin e metalurgjisë në Fakultetin e Gjeoshkencave në kuadër të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini". Kronika është transmetuar në emisionin "Imazh". Mund ta gjeni në linkun: https://www.youtube.com/watch?v=f6b6Xp026yY
Lexo më shumë

Ekspertët e “SharrCemit”, prezantuan për Legjislacionin Minerar të Kosovës

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe kompanisë “SharrCem”, të martën është mbajtur një  seminar me mësimdhënësit dhe studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave për Legjislacionin Minerar të Kosovës. Në këtë…

Lexo më shumë

Prezantim për legjislacionin minerar në Kosovë

Ekspertët e “Sharrcemi-it”, do të bëjnë një prezantim gjithëditor për Legjislacionin minerar në Kosovë.
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria