NJOFTIME

Njoftim për pritjen e studentëve të rinjë më 1 tetor 2018

Lajmërohen studentët e pranuar në Fakultetin e Gjeoshkencave (Departamenti Gjeologjisë, Xehetarisë dhe Materiale me Metalurgji) se viti i ri akademik 2018/2019 fillon me 01.10.2018 (e hënë) në ora 11 00 në Amfiteatrin A1.

Lexo më shumë

Vendim për lejimin e plotësimit të vendeve të lira nëpër fakultete

Këtu mund ta gjeni vendim e Senatit, për lejimin e plotësimit të vendeve të lira nëpër fakultete.
Lexo më shumë

Ftesë për të marr pjesë në aksionin për pastrimin e ambientit

Ftohen mësimdhënësit, studentët dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, që të bëhen pjesë e aksionit për pastrimin e mjedisit. Aksioni i organizuar nga Qeveria e Republikës së Kosovës, nr.03/58, ka qëllim…

Lexo më shumë

Konkurs për zgjedhjen e stafit akademik të rregullt dhe të angazhuar 2018/19

Konkurs për zgjedhjen e stafit akademik të rregullt dhe të angazhuar 2018/19 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini".
Lexo më shumë