NJOFTIME

Njoftim për studentë dhe profesorë

Njoftohen studentët dhe profesorët e Fakultetit të Gjeoshkencave, që më datë 15.09.2018 dhe 16.09.2018 objektet e Universitetit “Isa Boletini”, me pëlqim të Rektoratit, do të jenë në shërbim të  Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë në…

Lexo më shumë

Njoftim për studentët e pranuar në afatin e parë

Njoftohen të gjith studentet e pranuar në afatin e parë se regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej dt. 03.09.2018 deri më 10.09.2018, prej orës 9:00 – 15:00.
Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se afati i paraqitjes së provimeve, për afatin e shtatorit është nga data 24 gusht deri me 1 shtator.
Lexo më shumë

Vendim për pushim kolektiv të personelit akademik dhe administratës

Këtu mund ta gjeni vendimin për pushim kolektiv të personelit akademik dhe administratës në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini".
Lexo më shumë