NJOFTIME

Orari i provimeve 2018 në Inxhinieri Informatike

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve 2018 në Inxhinieri Informatike.
Lexo më shumë

LAJMËRIM PER SHTYRJE TË PROVIMEVE TË DATËS 15.06.2018

Provimet e datës 15.06.2018 (Festa e Bajramit të madh) zhvendosën si më poshtë: Makineri Prodhuese dhe Inxhinieri Ekonomike, me datën 19.06.2018 nga ora 11:00 Informatikë Inxhinierike, me datën 30.06.20187 nga ora 9:00 Dekani: Prof. Dr.…

Lexo më shumë

U promovua libri “Energjia” me autor, Abdullah Begolli

Është promovuar të mërkurën në ambientet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, libri “Energjia” me autor, Abdullah Begolli. Në përurim ishin të pranishëm drejtuesit e Universitetit, mandej dekanë,…

Lexo më shumë

Vazhdohet afati për paraqitjen e provimeve për qershor

Njoftohen studentët se është shtyer afati për paraqitjen e provimeve për qershor deri më 08.06.2018.

Lexo më shumë