NJOFTIME

Orari i provimeve në nivelin master për Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016

Këtu mund të gjeni orarin e provimeve në nivelin master për Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016.   Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE_INFORMATIKA_INXHINIERIKE_Msc_2016:

Lexo më shumë

Orari i provimeve në Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016 – bachelor

Këtu mund të gjeni orarin e provimeve në nivelin bachelor për Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016. Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE_INFOMATIKA_INXHINIERIKE_Bsc_2016 (1)  

Lexo më shumë

Orari i provimeve në afatin janar-shkurt në Departamentin Elektroenergjetikë në Prodhimtari

Këtu mund të gjeni orarin e provimeve për afatin janar-shkurt në Departamentin Elektroenergjetikë në Prodhimtari në kuadër të Fakultetit të Shkencave Teknike të Aplikuara të Universitetit të Prishtinës. Kliko këtu:  ORARI I PROVIMEVE PER AFATIN JANAR_Ektroenergj_ne_Prodhimtari

Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SEMS-it për paraqitjen e provimeve për afatin e janarit-shkurtit

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe ata të Universitetit të Prishtinës (UP-së) në Mitrovicë (Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së) se nga data 29.12.2015 deri më 12.01.2016 do të jetë i hapur…

Lexo më shumë