NJOFTIME

Të mërkurën (30.05.2018) përurohet libri “Energjia” i autorit Abdullah Begolli

Njoftohen mësimdhënësit dhe studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të tjerë të interesuar, se më datë 30.05.2018 (e mërkurë), nga ora 13.00, bëhet promovimi i librit “Energjia” i autorit Inxh. Dip. Abdullah Begolli-ekspert…

Lexo më shumë

Thirrja nga Ambasada e SHBA-së për programin “University Support Grants Program”

The Embassy of the United States of America in Kosovo is announcing the 2018 University Support Grants Program.  U.S. Embassy Pristina’s Public Affairs Section will award a series of small grants to support higher education…

Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve për absolventë

Afati për paraqitjen e provimeve për absolventë është i hapur deri më 19.05.2018.

Lexo më shumë

Më 9 maj 2018, ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se të mërkurën (9 maj 2018), do të jetë ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës.

Lexo më shumë