NJOFTIME

Njoftim për studentët të cilët kanë kaluar nga UP-ja në UMIB

Provimi nga Gjuha angleze (drejtimi Informatikë Inxhinierike) për studentët të cilët kanë bërë kalim nga UP-ja në UMIB do të mbahet të mërkurën me 25/01/2017 me fillim nga ora 11:00.  

Lexo më shumë

Debat me studentë për fuqizimin e të rinjve në vendimmarrje

Ftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë që të marrin pjesë në debatin publik të organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me mbështetje të Ambasadës Britanike në Prishtinë, në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjve për të marrë vendime duke qenë të informuar, dhe duke i ndihmuar ata që t’i mbajnë politikanët llogaridhënës”.
Lexo më shumë

Afati i provimeve në Informatikë Inxhinierike (bachelor) 2017

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve në Informatikë Inxhinierike në nivelin bachelor (2017).
Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e janarit mund të bëhet deri më 20 janar 2017

Të nderuar studentë, njoftoheni se paraqitjen e provimeve për  afatin e janarit mund ta bëni  deri më 20 janar 2017.

Lexo më shumë