NJOFTIME

Orari i ligjëratave – Makineri Prodhuese (bachelor)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për nivelin bachelor në Makineri Prodhuese (semestri veror).
Lexo më shumë

Vendimi për lirim nga pagesa e semestrit pas shqyrtimit të ankesave

Sqarim për kategorinë dy e më shumë studentë: Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit ka nxjerr vendim duke u bazuar në kushtet e parapara me konkursin e dt. 09.11.2015 të nxjerr nga Këshilli Drejtues i UMIB-it.
Lexo më shumë

Hapet SEMS-i për regjistrim të semestrit për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së), se prej 08.01.2016 deri më datë 20.02.2016 SEMS-i do të jetë i hapur për regjistrim të semestrit dimëror dhe semestrit veror të vitit akademik 2015/16.
Lexo më shumë

Orari i provimeve në nivelin master për Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016

Këtu mund të gjeni orarin e provimeve në nivelin master për Departamentin e Informatikës Inxhinierike për vitin 2016.   Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE_INFORMATIKA_INXHINIERIKE_Msc_2016:

Lexo më shumë