NJOFTIME

Lista e kandidatëve të pranuar në afatin e dytë

Këtu mund ta gjeni listën me kandidatët që janë pranuar për regjistrim në vitin e parë të studimeve (niveli bachelor) në vitin akademik 2016/17 në afatin e dytë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.
Lexo më shumë

E hëna (12 shtator 2016) – ditë pushimi për nder të Kurban Bajramin

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se e hëna (12 shtator 2016) është ditë pushimi për nder të Kurban Bajramit

Lexo më shumë

Provimet e parapara të mbahen më datë 12.09.2016, do të mbahen më datë 13.09.2016

Njoftohen studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike se provimet e parapara të mbahen më datë 12.09.2016, do të mbahen më datë 13.09.2016 për shkak të Ditës së Kurban Bajramit. Provimet mbahet në të…

Lexo më shumë

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2015/16

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për studentët e studimeve themelore (bachelor) dhe studimet postdiplomike (master) të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, për vitin akademik 2015/16.
Lexo më shumë