NJOFTIME

Absolventët mund ta paraqesin nga një provim prej 10.05.2017 -17.05.2017

Njoftohen të gjithë studentët – absolventë se prej 10.05.2017 e deri më 17.05.2017, do të hapet SEMS-i dhe do të mund ta paraqesin nga një provim për afatin e majit.

Lexo më shumë

INFINIT Qatar Training Center ofron njëzetë (20) teste ne forme te Burses nga Autodesk

Fakulteti i Inxhinierise Mekanike dhe Kompjuterike (FIMK) të Universiteti të Mitrovicës “Isa Boletini” eshte ne perpjekje te vazhdueshme te krijimit te mundesive me te mira per studentet e ketije Fakulteti, si ne pjesen teorike dhe praktike po ashtu edhe ne pjesen e certifikimeve profesionale nga fusha te caktuara. Me kete rast ju njoftojme qe FIMK ka realizuar nje marreveshje bashkepunimi me INFINIT Qatar Training Center ( http://infinitcenter.com/ ) e cila eshte nenshkruar me date 27.04.2017 nga Dekani i FIMK, prof. Dr. Hakif Zeqiri dhe perfaqesuesit e INFINIT Qatar Training Center.
Lexo më shumë

Të hënën ditë pushimi për nder të 1 Majit- Ditës Ndërkombëtare të Punës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (01 maj 2017) është ditë pushimi për nder të 1 Majit -  Ditës Ndërkombëtare të Punës.

Lexo më shumë

Orari i ligjëratave në Informatikë Inxhinierike (bachelor dhe master)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2016/17 për programin Informatikë Inxhinerike (bachelor dhe master).
Lexo më shumë