NJOFTIME

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë të drejtë t’i paraqesin nga dy provime. Paraqitja e provimeve fillon prej 31 mars 2016 e deri më 8 prill…

Lexo më shumë

Lejohet afati i provimeve për absolventët e nivelit master

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se Senati ka lejuar afatin e provimeve për absolventë (niveli master), për çka do të hapet edhe sistemi i SEMS – it. Paraqitja e provimeve do të…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror (FGJT dhe FSHT)

Njoftohen studentët e FGJT-së dhe FSHT-së (qendra në Mitrovicë), se është zgjatur afati për regjistrimin e semestrit veror.   Ky afat fillon më 22.03.2016 dhe përfundon më 08.04.2016. Luten studentët që t'i përmbahen këtij afati sepse…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) për hapjen e një afati shtesë për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 20015/16. Afati shtesë fillon më 07 mars dhe vazhdon deri më 11…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ