NJOFTIME

Afati për paraqitjen e provimeve të qershorit

Të nderuar studentë, njoftoheni se provimet për afatin e qershorit 2016, mund t’i paraqitni prej 17 deri më 30 maj 2016. Pas kësaj date do të mbyllet SEMS-i për paraqitjen e provimeve. Suksese!

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e prillit

Këshilli i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike, në mbledhjen e mbajtur më 06.04.2016, shtyrtoi kërkesën e Këshillit të Studentëve për orarin e mbajtjes së provimeve për afatin e prillit dhe vendosi si në vijim;
Lexo më shumë

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë të drejtë t’i paraqesin nga dy provime. Paraqitja e provimeve fillon prej 31 mars 2016 e deri më 8 prill…

Lexo më shumë

Lejohet afati i provimeve për absolventët e nivelit master

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se Senati ka lejuar afatin e provimeve për absolventë (niveli master), për çka do të hapet edhe sistemi i SEMS – it. Paraqitja e provimeve do të…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria