[wpml_language_selector_widget]
         
NJOFTIME

Lista e rezultateve për nivelin Master nga afati plotësues

Lista e studentëve të pranuar në bivelin akademik 2015/2016 në afatin plotësues
Lexo më shumë

Konkurs plotësues për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve postdiplomike – master në vitin akademik 2015/2016

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” shpallë KONKURS - PLOTËSUES për pranimin e studentëve për studimet postdiplomike-master në vitin akademik 2015/2016
Lexo më shumë

LAJMËRIM PËR AFATIN E TETORIT

Në bazë të vendimit të senatit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” lejohet afati i Tetorit për të gjithë studentët Bachellor dhe Master. Studentët kanë te drejtë të hyjnë në dy provime: Provimet mbahen me…

Lexo më shumë

Rezultatet e provimit pranues për nivelin Master për vitin akademik 2015/16

Lista e rezultatet të provimit pranues për nivelin Master për vitin akademik 2015/16 Departamenti/Programi: Informatikë Inxhinierike Departamenti/Programi: Teknologji Prodhuese, Profili i Prerjes
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ