NJOFTIME

FTU-ja bashkëpunon me FSHN e Universitetit të Tiranës

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të bashkëpunoj me Fakultetin e Shkencave të Natyrës (FSHN) në Universitetin e Tiranës (UT), në dobi të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit…

Lexo më shumë

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now Open. Young professionals and university graduates are encouraged to apply for the prestigious Fulbright Foreign Student Program, which provides funding…

Lexo më shumë

Rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Studentore 2019

Bashkangjitur gjeni rezultatet e zgjedhjeve studentore 2019 në UMIB. Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për PARLAMENTIN E STUDENTËVE Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve studentore 2019, për KËSHILLAT E STUDENTEVE  Shperndarja e mandateve ne baze te…

Lexo më shumë

Rektori Musaj vizitoi laboratorët e FTU-së

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka vizituar të martën laboratorët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU), pas vendosjes në hapësirat e reja në objektet universitare. I shoqëruar nga dekani i FTU-së,…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria