NJOFTIME

Shtyhet afati për paraqitjen e provimeve deri më 27.01.2017

Njoftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se me vendim të Senatit në mbledhjen e mbajtur më 19 janar 2017, shtyhet afati për paraqitjen e provimeve në afatin e janarit deri më 27.01.2017.

Lexo më shumë

Debat me studentë për fuqizimin e të rinjve në vendimmarrje

Ftohen studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë që të marrin pjesë në debatin publik të organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me mbështetje të Ambasadës Britanike në Prishtinë, në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të rinjve për të marrë vendime duke qenë të informuar, dhe duke i ndihmuar ata që t’i mbajnë politikanët llogaridhënës”.
Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e janarit mund të bëhet deri më 20 janar 2017

Të nderuar studentë, njoftoheni se paraqitjen e provimeve për  afatin e janarit mund ta bëni  deri më 20 janar 2017.

Lexo më shumë

Njoftim për studentët, të cilët kanë aplikuar për kalim nga UP-ja në UMIB

Studentët e FTU-së të cilët kanë aplikuar për kalim nga Universiteti i Prishtinës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” mund të regjistrohen nga data 11.01.2017 – 13.01.2017

Lexo më shumë