NJOFTIME

Lista e studentëve të liruar dhe atyre që s’janë liruar nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni listën me emrat e studentëve që janë liruar dhe atyre që s'janë liruar nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë

Njoftim për mbajtjen e ligjëratave të profesorëve nga Shqipëria

Lajmërohen studentët e vitit të parë (I), niveli Master i studimeve se, ligjëratat në lëndën: “Fiziologjia e mikroorganizmave industrialë”, me Prof. Asoc. Dr. Rozeta Hasalliu mbahen më 03.12.2016, në ora 8:00. Lajmërohen studentët e vitit…

Lexo më shumë

Njoftim për mbajtjen e ligjëratave të profesorëve nga Shqipëria

  Lajmërohen studentët e vitit të parë (I), niveli Master i studimeve se, ligjëratat në lëndën: “Fiziologjia e mikroorganizmave industrialë”, me Prof. Asoc. Dr. Rozeta Hasalliu  mbahen më 25.11.2016, në ora 8:00. Lajmërohen studentët e…

Lexo më shumë

Vendimi për studentët që do të lirohen nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni vendimin e Këshillit Drejtues të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për studentët që do të lirohen nga pagesa e semestrit. Gjithashtu e keni edhe njoftimin për aplikim për lirim nga pagesa e semestrit.
Lexo më shumë