NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e qershorit

Këtu mund t'i gjeni oraret e provimeve për afatin e qershorit, në të dy nivelet (bachelor dhe master).
Lexo më shumë

Provimet e afatit të qershorit mund të paraqiten prej 23 -30.05.2017

Njoftohen studentët se paraqitjen e provimeve për afatin e qershorit mund ta bëjnë prej 23 -30.05.2017.  Studentët nuk mund të paraqesin provime të vitit vijues nëse nuk e kanë të likuiduar vitin paraprak.

Lexo më shumë

Punëtori për menaxhimin e zonave të kontaminuara

Studentët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, për pesë ditë me radhë (15 – 20 maj 2017), kanë mundësinë që të njihen me përvojat më të reja sa i…

Lexo më shumë

Absolventët mund ta paraqesin nga një provim prej 10.05.2017 -17.05.2017

Njoftohen të gjithë studentët – absolventë se prej 10.05.2017 e deri më 17.05.2017, do të hapet SEMS-i dhe do të mund ta paraqesin nga një provim për afatin e majit.

Lexo më shumë