NJOFTIME

Lista e kandidatëve të pranuar në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Këtu mund ta gjeni listën me kandidatët që janë pranuar për regjistrim në vitin e parë të studimeve (niveli bachelor) në vitin akademik 2016/17 në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore.
Lexo më shumë

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të dytë në programin e studimeve: ”Inxhinieri dhe teknologji ushqimore” (niveli i studimeve Bachelor) se, ligjëratat në lëndën: “Mikrobiologjia e përgjithshme” fillojnë të mbahen më 26.05.2016, në ora 10:00. 24.05.2016                                                                   Nga…

Lexo më shumë

ORARI I PROVIMEVE PËR AFATIN E QERSHORIT DHE SHTATORIT 2016

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e qershorit dhe shtatorit 2016, për të dy nivelet e studimit. Kliko këtu për nivelin Bachelor:  Orari i provimeve për nivelin e studimeve BACHELOR Kliko këtu për…

Lexo më shumë