NJOFTIME

Ligjëratat në lëndën “Kimia e ushqimeve”, për nivelin master mbahen më 14.10.2016, në ora 11:00

Lajmërohen studentët e vitit të dytë (II), niveli Master i studimeve se ligjëratat në lëndën; “Kimia e ushqimeve”, me Prof. Dr. Rozana Trojën mbahen më 14.10.2016, në ora 11:00. 13.10.2016                                                                    Nga Dekanati  

Lexo më shumë

Ligjëratat në lëndën “Shkenca mbi ushqimin” për nivelin bachelor, mbahen më 15.10.2016, në ora 9:00

Lajmërohen studentët e vitit të tretë (III), niveli Bachelor i studimeve se ligjëratat në lëndën; “Shkenca mbi ushqimin”, me Prof. Dr. Rozana Trojën mbahen më 15.10.2016, në ora 9:00. 13.10.2016                                                                    Nga Dekanati  

Lexo më shumë

Konkurs në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Këtu mund të gjeni konkursin për një asistent në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore për lëndët: Kimi e përgjithshme dhe Kimi inorganike.
Lexo më shumë

Lista e kandidatëve që janë pranuar në master

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve që janë pranuar për studime në nivelin master.
Lexo më shumë