NJOFTIME

Më 30 dhjetor do të hapet SEMS-i për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së), se me datë 30.12.2015 nga ora  08.00 - 16.00 do të jetë i hapur SEMS për regjistrim të semestrit dimëror të vitit akademik 2015/16.…

Lexo më shumë

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, në mbledhjen e mbajtur më 23.12.2015 mori vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2015/2016 këta studentë…

Lexo më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015-2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016.
Lexo më shumë

“Kimia ushqimore”, me Prof. Dr. Rozana Troja, mbahet me datën 13.11.2015

Njoftohen studentët e nivelit të sudimeve Master (vitit i dytë) se, ligjëratat në lëndën: “Kimia ushqimore”, me Prof. Dr. Rozana Troja, mbahen me datën 13.11.2015  (E premte) prej orës 8:00. Ligjëratat mbahen në sallën LU.…

Lexo më shumë