NJOFTIME

Lejohet afati i provimeve për absolventët e nivelit master

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se Senati ka lejuar afatin e provimeve për absolventë (niveli master), për çka do të hapet edhe sistemi i SEMS – it. Paraqitja e provimeve do të…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror (FGJT dhe FSHT)

Njoftohen studentët e FGJT-së dhe FSHT-së (qendra në Mitrovicë), se është zgjatur afati për regjistrimin e semestrit veror.   Ky afat fillon më 22.03.2016 dhe përfundon më 08.04.2016. Luten studentët që t'i përmbahen këtij afati sepse…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) për hapjen e një afati shtesë për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 20015/16. Afati shtesë fillon më 07 mars dhe vazhdon deri më 11…

Lexo më shumë

Afati për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2015/16

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2015-2016 fillon nga  22.02.2016 dhe vazhdon deri më 29 02.2016, ora 16:00. Pas datës 29 02.2016, nuk mund të…

Lexo më shumë