NJOFTIME

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet FTU-së dhe Shoqatës së Verëtarëve të Kosovës

Me qëllim të rritjes së përshtatshmërisë ndërmjet sektorit të edukimit me ato të nevojave të tregut,  Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU) dhe Shoqata e Verëtarëve të Kosovës (SHVK) “Enologjia” në Rahovec, kanë arritur një memorandum…

Lexo më shumë

Thirrje për bursa universitare nga Franca dhe të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova

Këtu mund të gjeni informatat për bursat universitare që ndahen nga Franca dhe ato të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova.
Lexo më shumë

Për nder të Pashkëve Katolike – të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike.

Lexo më shumë

Njoftim nga associacioni COST

COST është organizatë që financon rrjetëzimin e hulumtuesve për hulumtim dhe inovacion por nuk financon hulumtimin. Të ligjshëm për aplikim janë hulumtuesit nga Institucionet e Arsimit të Lartë, organizatat joqeveritare, ndërmarrjet e vogla dhe të…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria