NJOFTIME

Orari i provimeve të prillit

Lajmërohen studentët dhe mësimdhënësit e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore se, provimet e afatit të prillit 2016 mbahen në dy termine. Termini i parë (I) mbahet më 21.04.2016, prej orës 14:00, ndërsa termini i dytë (II) më 28.04.2016, prej orës 14:00. Mësimdhënësit janë të obliguar që provimin e njëjtë ta mbajnë në të dy terminet. Studentët i kanë paraqitur dy provime, atyre ju mbetet të përcaktohen se cilin termin për cilin provim do e shfrytëzojnë.
Lexo më shumë

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë të drejtë t’i paraqesin nga dy provime. Paraqitja e provimeve fillon prej 31 mars 2016 e deri më 8 prill…

Lexo më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e marsit

Këtu mund ta gjeni lajmërimin për paraqitjen e provimeve për afatin e marsit në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore.
Lexo më shumë

Lejohet afati i provimeve për absolventët e nivelit master

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se Senati ka lejuar afatin e provimeve për absolventë (niveli master), për çka do të hapet edhe sistemi i SEMS – it. Paraqitja e provimeve do të…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ