NJOFTIME

Më 9 maj 2018, ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se të mërkurën (9 maj 2018), do të jetë ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës.

Lexo më shumë

Lista e përfituesve të bursave për vitin akademik 2017/18

Këtu mund t'i gjeni listat e përfituesve të bursave për vitin akademik 2017/18 që ndahen nga Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini".
Lexo më shumë

Të martën (1 maj 2018) është ditë pushimi për nder të Ditës Ndërkombëtare të Punës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë, se për nder të 1 Majit- Ditës Ndërkombëtare të Punës, të martën (1 maj 2018) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

USA Education ofron TRAJNIM FALAS

USA Education ofron TRAJNIM FALAS - për Licencim& Zhvillim Profesional të Mësimdhënësve të Republikës së Kosovës - i akredituar nga MASHT.
Lexo më shumë