Diagrami i stafit të rregullt dhe të angazhuar akademik

PERSONELI AKADEMIK NË MARRËDHËNIE TË RREGULLT PUNE 2018/19

Profesorë të rregullt

Dr. Sc. Blerim Baruti

Dr. Sc. Dilaver Salihu

CV

Dr. Sc. Nushe Lajqi

CV

Profesorë të asocuar

Dr. Sc. Alush Musaj

Dr. Sc. Ismet Mulliqi

DSC_5154 (2)

Dr. Sc. Florent Dobroshi

CV

Dr. Sc. Sadija Nikshiq

Dr. Sc. Aziz Behrami

Dr. Sc. Milaim Sadiku

Profesorë asistentë

Dr. Sc. Mensur Kelmendi

Dr. Sc. Flora Ferati

Dr. Sc. Mehush Aliu

CV

Dr. Sc. Rifat Morina

Dr. Sc. Fatos Rexhepi

Dr. Sc. Besire Cena

Asistentë

Dr. Sc. Mirsade Osmani

MSc. Malësore Pllana

MSc. Bahtir Hyseni

CV

PERSONELI AKADEMIK I ANGAZHUAR ME HONORAR 2018/19

Profesorë të rregullt

Dr. Sc. Luljeta Pula-Beqiri

Dr. Sc. Bizena Bijo

Dr. Sc. Ilirjan Malollari

Dr. Sc. Mirela Lika

Dr. Sc. Isa Tahiri

Dr. Sc. Qerim Selimi

Dr. Sc. Rozana Troja

Profesorë të asocuar

Dr. Sc. Rozeta Hasalliu

Dr. Sc. Selver Hoda

Dr. Sc. Valdet Gjinovci

Ligjërues

Mr. Mursel Ibrahimi

Asistentë të angazhuar

MSc. Fatime Koka

MSc. Anita Malaj

MSc. Ylber Januzaj

Dr. Sc. Faruk Hajrizi

14883692_1293282230717172_5221233825192862976_o

MSc. Dafina Llugaxhiu

CV

Dr.sc. Atifete Zuna

MSc. Arbër Hyseni

MSc. Milaim Mehmeti