NJOFTIME

Mirënjohje për studentët që zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, dhe dekani i Fakultetit Juridik, Agron Beka, kanë ndarë mirënjohje për grupin e studentëve që kanë zënë vendin e parë  në garën për gjykim të simuluar.…

Lexo më shumë

Të premten (15 qershor 2018) – ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit

Njoftohen studentët. mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të Fitër Bajramit të premten (15 qershor 2018) do të jetë ditë pushimi.

Lexo më shumë

Të premten (15 qershor 2018) – ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit

Njoftohen studentët. mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të Fitër Bajramit të premten (15 qershor 2018) do të jetë ditë pushimi.

Lexo më shumë

Studentët e Fakultetit Juridik zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Në garën për gjykim të simuluar organizuar nga "National Center for State Courts" (NCSC), në të cilën morrën pjesë studentët nga 5 universitete publike në Kosovë, studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa…

Lexo më shumë